Top 10 baardverzorging cadeaus voor de feestdagen!

1. De originele baardolies van Oil Can Grooming

20% Korting

Een oliekan is het meest elementaire maar kritieke apparaat van het mechanische tijdperk. Geboren uit de industriële revolutie is het een essentieel en robuust hulpmiddel. Om machines en bewegende delen in topconditie houden en soepel te laten draaien. Iets wat de producten voor u zullen doen.

Eerst en vooral maken ze kwaliteitsproducten. Ze ruiken ook geweldig.

  • Iron Horse. Leer en wilde frambozen.
  • Blue Collar. Kruidentabak en Mandarijn.
  • Angels’ Share. Bourbon, eik, citrus
Oil Can Grooming

2. Baardolie van Captain Fawcett

10% Korting

In 1905 verdween kapitein Peabody Fawcett R.N, de eminente ontdekkingsreiziger terwijl hij probeerde te navigeren naar de bron van de Ubangi, een belangrijke zijrivier van de rivier de Kongo. Geen spoor was ooit gevonden van zijn schijnbaar gedoemde expeditie… tot, in 1997, een oude gehavende houten kist verkocht werd bij het opruimen van een huis. Ongelooflijk, onder de rottende en beschimmelde inhoud bleek een krat met zalfjes te zitten en de lang ontbrekende verloren dagboeken van de avonturiers. Verspreid onder de vele verhalen van ontbering bleken gedetailleerde lijsten te zitten met ingrediënten voor gebruik van de Captain’s eigen verzorgingsrekwisieten. Deze precieze formules zijn getrouw gevolgd om Captain Fawcetts oorspronkelijke baardolie te verwezenlijken. Deze zijn nu beschikbaar voor de veeleisende man.

3. Baardbalsems van Captain Fawcett

10% Korting

Net zoals de baardolie van Captain Fawcett zijn deze baardbalsems ontstaan uit de dagboeken van Peabody Fawcett R.N een ontdekkingsreiziger. De formules zijn getrouw gevolgd om Captain Fawcetts oorspronkelijke baardbalsem te verwezenlijken.

Captain Fawcett

4. The Groomed Man Co baardverzorging

15% Korting

In de winter van 2014 zag TheGroomedManCo officieel het daglicht in Australië en over de hele wereld. Gebaseerd op de overtuiging dat elke man zich goed moet voelen. TheGroomedManCo is de enige baardolie in Australië die pure tot botanische oliën in hun puurste vorm gebruikt.

Bevat basisoliën, zoals arganolie, jojoba-olie en zoete amandelolie, het assortiment levert een lange houdbaarheid, geen verlies van geur en therapeutische voordelen om de algehele gezondheid en het uiterlijk van baarden en huid te helpen verbeteren.

Het is een merk met een premium product, unieke klantervaring, slim ontwerp en geestige humor, TheGroomedManCo. is 100% Australisch en doneert 5% van de totale winst aan lokale goede doelen.

5. Baardverzorging giftset

15% Korting

Heeft hij een baard waar hij trots op is, of wil hij graag een baard laten groeien? Dan is een baardverzorging setje het cadeau waar hij op gewacht heeft. De Baardverzorgingssets zijn stuk voor stuk luxe cadeausets voor mannen die gaan voor THE MOST AWESOME BEARD!

Captain Fawcett booze & baccy gift set
Mr. Bear Beard Wash Woodland

6. Baardzeep

10% Korting

De samenstelling van baardharen is anders dan die van hoofdharen. De haren zijn dikker en drogen sneller uit. Gebruik daarom een specifieke baardzeep een paar keer per week. Je zal merken dat je baard zachter is en de huid zal minder trekkerig aanvoelen.
Voordelen van baardshampoo: wast makkelijk de resten baardolie, balsem of wax uit je baard, en je ruikt awesome.
Voordelen van baardzeep: een baardzeep zal je baardharen en huid minder doen uitdrogen dan een gewone handzeep.

7.Captain Fawcett Grooming Survival Kit Booze & Baccy

20% Korting

Captain Fawcett Grooming Survival Kit neem je mee op iedere reis. Hij bevat de Captain Fawcett Baardolie Booze & Baccy 10ml en hun Snorrenwax 15ml. Samen met een opvouwbare snorrenkam in een handig reisblik.

Captain Fawcett Grooming Survival Kit Booze & Baccy

8. Suavecito baardolie

10% Korting

Suavecito legde er zich van bij het begin op toe een cultureel fenomeen te worden. Het is niet genoeg voor hen om traditionele goed werkende baardolie te hebben. In plaats daarvan wilden ze steeds een stap verder gaan en doken ze in de auto-industrie, de motorfiets, tatoeages, de kapperscultuur …, als een manier om baardproducten opnieuw uit te vinden na de stagnatie zoals in de afgelopen decennia.
Suavecito is trots op hun in water oplosbare baardolie. Een bedrijf gewijd aan hun cultuur en haar aanhangers. Een bedrijf niet gewijd aan zichzelf. Geen ego, alleen Suavecito. Met andere woorden het ideale kerstcadeau voor hem.

9.Mariner Jack

25% Korting

Zorgt ervoor dat het haar en de huid van je baard zacht, glad en gemakkelijk te hanteren blijft. Al de oliën worden met de hand in kleine batches gemaakt om de beste resultaten te bereiken. Zodat jij 2020 awesome kan starten!

Alle natuurlijke oliën en balsems worden gemengd en met de hand gegoten om zo de kenmerkende Marine Jack baardbalsems te maken. Ze voegen volume en glans toe, terwijl organische bijenwas een lichte houvast biedt voor styling. Perfect om het jaar goed te starten!

mariner jack
SILVER & BLACK BEARD OIL

10. Leonis Barbam

20% Korting

Leonis Barbam is een van de meest awesome lijnen baardverzorgingproducten die we kennen. Bovendien is baardolie en baardbalsem handmade in Belgium! Deze producten worden gemaakt met respect voor de natuur en dus ook voor jou. Schenk je dierbare deze mooie Belgische baardoliën en balsems zodat hij het jaar awesome kan beginnen.