Taylor of Old Bond Street Sandelhout houten kom met scheerzeep – 100g

31,50

Taylor of Old Bond Street Sandelhout komt in een handgemaakte houten kom. Sandelhout brengt de huid in een opperbeste conditie en reinigt dankzij het ruime schuim dat ontstaat bij gebruik. De geur van sandelhout is de sterkste maar is aangevuld met geranium, lavendel, rozemarijn en vloeibare amber. De ondernoten bestaan uit anjer, varen, oranjebloesem, met een klein beetje patchouli, vetiver, muskus en cistusrozen.

Info
Inhoud: 100g
Geur: sandelhout, geranium, lavendel, rozemarijn, amber.

Out of stock

Uitverkocht

Artikelnummer: 696770010501 Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Taylor of Old Bond Street Sandelhout scheerzeep komt in een handgemaakte houten kom. Sandelhout brengt de huid in een opperbeste conditie en reinigt dankzij het ruime schuim dat ontstaat bij gebruik. De geur van sandelhout is de sterkste maar is aangevuld met geranium, lavendel, rozemarijn en vloeibare amber. De ondernoten bestaan uit anjer, varen, oranjebloesem, met een klein beetje patchouli, vetiver, muskus en cistusrozen.

Gebruik

Maak je scheerkwast nat en haal met draaibewegingen wat zeep uit het potje. Breng vervolgens met draaibewegingen de zeep op je gezicht. Na het scheren grondig uitspoelen. Het potje goed sluiten zodat de zeep niet kan uitdrogen.

Info
Inhoud: 100g
Geur: sandelhout, geranium, lavendel, rozemarijn, amber.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taylor of Old Bond Street Sandelhout houten kom met scheerzeep – 100g” te beoordelen