Cadeau top 10 voor kerst!

1) Sets 15% korting!

Heeft hij een baard waar hij trots op is, of wil hij graag een baard laten groeien? Dan is dit het cadeau waar hij op gewacht heeft. De Baardverzorgingssets zijn stuk voor stuk luxe cadeausets voor mannen die gaan voor THE MOST AWESOME BEARD.

2) Raedical 30% korting!

Raedical is geïnspireerd en beïnvloed door extreme sporten, muziek en ambachten. Hun doel is één van die voorgaande te gebruiken en te verbeteren met hun radicale mengsels om zo voor de gemeenschap een product te maken dat streeft naar perfectie en tevredenheid. De baardolie heeft namen gekregen als Bocknagar, Craft, Hack, Move, Riff en Urban. Elke baardolie heeft zijn specifieke kenmerken. Bekijk alle details per baardolie om te weten te komen waarvoor ze staan. Voor de meest extreme gevallen ontbreekt de baardolie Extreme ook niet.

raedical baardolie collectie
raedical baardolie collectie

3) Mr Dutchman 25% korting

Het is de Gouden Eeuw voor de Nederlander. Deze keer reist hij de zeeën af om de beste ingrediënten te vinden voor producten waar een man niet zonder kan. Bij Mr Dutchman zorgen ze voor haar. Haar zoals in baardhaar. Als de baard goed is, verandert het jongens in superieure wezens. Dus stop met kijken. Want wij hebben scheepsladingen van goedheid voor u.

4) Leonis Barbam 20% korting!

Leonis Barbam is een van de meest awesome lijnen baardverzorgingproducten die we kennen. Bovendien is baardolie en baardbalsem handmade in Belgium! Deze producten worden gemaakt met respect voor de natuur en dus ook voor jou. Schenk je dierbare deze mooie Belgische baardoliën zodat hij het jaar awesome kan beginnen.

Leonis Barbam Beard Oil Blackbeard

5) Oil can grooming 15% korting

Oil Can Grooming  maakt kwaliteitsproducten. Kwaliteit is de kern van hun bedrijf. Zij streven naar het creëren van de beste. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk – wordt hun baardolie uit fijne ingrediënten gemengd. Ze doen wat ze zeggen in het blik. Kortom een mooi geschenk voor tijdens de feestdagen!

6) Mariner Jack baardolie 15% korting!

Zorgt ervoor dat het haar en de huid van je baard zacht, glad en gemakkelijk te hanteren blijft. Al de oliën worden met de hand in kleine batches gemaakt om de beste resultaten te bereiken. Zodat jij 2019 awsome kan starten!

7) Mariner Jack baardbalsem 10% korting

Alle natuurlijke oliën en boters worden gemengd en met de hand gegoten om zo de kenmerkende Marine Jack baardbalsems te maken. Ze voegen volume en glans toe, terwijl organische bijenwas een lichte houvast biedt voor styling. Perfect om het jaar goed te starten!

8) Beard Oil Million Dollar 20% korting!

Deze baardolie heeft een ongelooflijke mix van 4 luxe basisoliën, 8 essentiële oliën en 23 karaats gouden vlokken.
Vervaardigd met verse oceaangeuren en aardse harsachtige noten, gegarneerd met een betoverende bloemencitrus, dit was de enige toevoeging die wij opportuun vonden, buiten de weelderige vlokken van 23 karaats goud. Kortom een gouden cadeau voor de feestdagen.

Beard Oil Million Dollar Travel Size

9) Suavecito 10% korting

Suavecito legde er zich van bij het begin op toe een cultureel fenomeen te worden.. Het is niet genoeg voor hen om traditionele goed werkende baardolie te hebben. In plaats daarvan wilden ze steeds een stap verder gaan en doken ze in de auto-industrie, de motorfiets, tatoeages, de kapperscultuur … als een manier om baardproducten opnieuw uit te vinden na de stagnatie zoals in de afgelopen decennia.
Suavecito blijft weekend na weekend naar shows reizen omdat het direct contact met de gebruiker voor hen van belang is.  Ze doen het voor hun fans en volgers want die geven hen informatie die nergens anders te vinden is.
Mensen vragen hen voortdurend hoe het kan dat ze hun producten aan een zo lage prijs kunnen aanbieden. Het antwoord is eenvoudig, ze doen de shows niet uit winstbejag maar voor het contact met de klant.
Suavecito is trots op hun in water oplosbare baardolie. Een bedrijf gewijd aan hun cultuur en haar aanhangers. Een bedrijf niet gewijd aan zichzelf. Geen ego, alleen Suavecito. Met andere woorden het ideale kerstcadeau voor hem.

10) Baardzeep/shampoo 15% korting!

De samenstelling van baardharen is anders dan die van hoofdharen. De haren zijn dikker en drogen sneller uit. Gebruik daarom een specifieke baardzeep een paar keer per week. Je zal merken dat je baard zachter is en de huid zal minder trekkerig aanvoelen.
Voordelen van baardshampoo: wast makkelijk de resten baardolie, balsem of wax uit je baard, en je ruikt awesome.
Voordelen van baardzeep: een baardzeep zal je baardharen en huid minder doen uitdrogen dan een gewone handzeep.

Kortingen gelden tot en met 31 december, of zolang de voorraad strekt.

Leave a Reply