Lockhart’s Nevermore Matte Paste 105g

18,95 17,06

Het werd een product met een degelijke lichte en romige consistentie dat voor een volledig matte afwerking zorgt. Het geeft meer greep dan verwacht en combineert tal van geuren. De topgeuren zijn limoen, verbena, pompelmoes en bergamot. Daarnast gebruikte men jasmijn en patchouli en de ondertonen zijn sandelhout, eikmos en vanille.

Geur: limoen, verbena, pompelmoes, bergamot, vanille
Inhoud: 105gr
Hold: High
Shine: Mat
Basis: Waterbasis

Out of stock

Uitverkocht

Artikelnummer: 301651086499 Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Omschrijving

De makers van Lockhart’s NEVERMORE Matte Paste werden uit hun comfortzone geduwd tijdens het maken ervan. Men wilde een uniek product afleveren, boven alle verwachtingen om trots op te zijn. De jongens van modernmantv zouden het testen en promoten dus iedereen zou meekijken. Het werd een product met een degelijke lichte en romige consistentie dat voor een volledig matte afwerking zorgt. Het geeft  meer greep dan verwacht en combineert tal van geuren. De topgeuren zijn limoen, verbena, pompelmoes en bergamot. Daarnast gebruikte men jasmijn en patchouli en de ondertonen zijn sandelhout, eikmos en vanille.

Gebruik

Gebruik slechts een kleine hoeveelheid per keer. Dit product zorgt voor meer stevigheid maar men kan er ook te veel van gebruiken. Begin daarom met 2 erwtjes te verdelen over de haren van achter naar voor toe en herhaal zo vaak als nodig.  Zorg dat je haren en het product droog zijn vooraleer een tweede laag aan te brengen.

Info

Geur: limoen, verbena, pompelmoes, bergamot, vanille
Inhoud: 105gr
Hold: High
Shine: Mat
Basis: Waterbasis

Extra informatie

Basis

Hold

Shine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lockhart’s Nevermore Matte Paste 105g” te beoordelen