Camber snorrenwax

11,95

De meest veelzijdige snorrenwax van de vier in de collectie door Filip Flisar. Geïnspireerd door race ski-technologie, camber snorrenwax geeft ook stijfheid en precisie, waardoor het perfect is voor het vormgeven en onderhouden van uw handvatvormige snor.

Out of stock

Uitverkocht

 

Beschrijving

De meest veelzijdige snorrenwax van de vier in de collectie door Filip Flisar. Geïnspireerd door race ski-technologie, camber snorrenwax geeft ook stijfheid en precisie, waardoor het perfect is voor het vormgeven en onderhouden van uw handvatvormige snor.
Camber is een medium hold, maar begrijp me niet verkeerd, het is nog steeds een redelijk sterke, 100% natuurlijke snorrenwas gemaakt van de beste en beste bijenwas en lanoline!
Uiteindelijk is Camber snorrenwas een perfect hulpmiddel voor die speciale gelegenheden en weekends, wanneer je niets minder dan perfect moet doen … radicaal en alles.

Camber wordt geleverd in een handige BFA-vrije en 100% recyclebare buis en een handgemaakte walnoothouten behuizing voor een extra radicale ervaring!

Het kleine en handige ontwerp zorgt voor een betere pasvorm, waardoor de wax warmer en gemakkelijker aan te brengen is.

Geur: bijenwas, sheaboter

Inhoud: 4,25g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camber snorrenwax” te beoordelen