Groomed Man Co Orange Geranium Baardolie 30ml

24,95

De Orange Geranium baardolie van Groomed Man Co is een perfecte combinatie van zoete sinaasappel en het blad van de geranium. Een mix van hoge kwaliteit pure botanische oliën zoals biologische Argan en Jojoba, werken samen om de huid en de baard te voeden, ze bevorderen en verbeteren de algehele gezondheid van de baard. Je moet deze baardolie echt ruiken om hem te snappen. Zoete appelsien, het blad van geranium en patchouli samen , het is echt geslaagd.

Info
Geur: appelsien, geranium, patchouli
Inhoud: 30ml

Out of stock

Uitverkocht

 

Beschrijving

Omschrijving

De Orange Geranium baardolie van Groomed Man Co is een perfecte combinatie van zoete sinaasappel en het blad van de geranium.

Een mix van hoge kwaliteit pure botanische oliën zoals biologische Argan en Jojoba, werken samen om de huid en de baard te voeden, ze bevorderen en verbeteren de algehele gezondheid van de baard.

Je moet deze baardolie echt ruiken om hem te snappen. Zoete appelsien, het blad van geranium en patchouli samen , het is echt geslaagd.

Multi Purpose – U kunt deze olie ook gebruiken in je haar en op je huid als een hydraterende gezichts-, haar- en lichaamsolie!

Gebruik

Breng de Groomed Man Co Orange Geranium Baardolie aan door een paar druppels in de handpalm te doen. Een gemiddelde baard heeft slechts 4 tot 6 druppels nodig. Wrijf je handpalmen tegen elkaar en vervolgens masseer je die zachtjes in je baard en op de huid in een opwaartse beweging. Masseer nu langzaam naar buiten toe, tenslotte ga je nog eens verticaal over je baard. Het is zo simpel. Wij raden altijd een dagelijks gebruik aan om ervoor te zorgen dat je de strijd tegen elke droogheid, jeuk of ruwheid wint. De beste absorptie heb je na een douche nadat je baard handdoekdroog is.

Info

Geur: appelsien, geranium, patchouli
Inhoud: 30ml

Extra informatie

Geur

,

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groomed Man Co Orange Geranium Baardolie 30ml” te beoordelen