Groomed Man Co Cool Cola Baardolie 30ml

24,95

De Cool Cola baardolie van Groomed Man is verslavend vanaf het eerste gebruik. Het is als een colasnoepje voor je baard maar dan zonder de suiker. Het geeft een zoete geur maar is zeker niet overheersend.

Info
Geur: cola, amandel
Inhoud: 30ml

Out of stock

Uitverkocht

 

Beschrijving

Omschrijving

De Cool Cola baardolie van Groomed Man Co is verslavend vanaf het eerste gebruik. Het is als een colasnoepje voor je baard maar dan zonder de suiker. Het geeft een zoete geur maar is zeker niet overheersend. Een mix van hoge kwaliteit pure botanische oliën zoals biologische Argan en Jojoba, werken samen om de huid en de baard te voeden. Ze bevorderen en verbeteren de algehele gezondheid je baard. Met een mix van Argan, Jojoba en zoete amandelolie, zal deze baardolie de resultaten opleveren die jij erin zoekt.

Multi Purpose – U kunt deze olie ook gebruiken in je haar en op je huid als een hydraterende gezichts-, haar- en lichaamsolie!

Gebruik

Breng de Cool Cola baardolie van Groomed Man Co aan door een paar druppels in de handpalm te doen. Een gemiddelde baard heeft slechts 4 tot 6 druppels nodig. Wrijf je handpalmen tegen elkaar en vervolgens masseer je die zachtjes in je baard en op de huid in een opwaartse beweging. Masseer nu langzaam naar buiten toe, tenslotte ga je nog eens verticaal over je baard. Het is zo simpel. Wij raden altijd een dagelijks gebruik aan om ervoor te zorgen dat je de strijd tegen elke droogheid, jeuk of ruwheid wint. De beste absorptie heb je na een douche nadat je baard handdoekdroog is.

Info

Geur: cola, amandel
Inhoud: 30ml

Extra informatie

Inhoud

Geur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groomed Man Co Cool Cola Baardolie 30ml” te beoordelen