Groomed Man Co Cool Cola Baardbalsem 100ml

27,95

Groomed Man Co Cool Cola baardbalsem is een universele balsem. Hij is snel absorberend, en door de weinige wax in zijn formule ontworpen om een lichte tot matige baard te conditioneren waardoor deze verzacht en het fijn is hem aan te raken.

Heeft een geur als een colasnoepje maar niet overheersend, verder is amandelolie gebruikt voor een zoete geur.

Info
Geur: cola, amandel
Inhoud: 100ml

Slechts 1 resterend op voorraad

 

Beschrijving

Omschrijving

Groomed Man Co Cool Cola baardbalsem is een universele balsem. Hij is snel absorberend, en door de weinige wax in zijn formule ontworpen om een lichte tot matige baard te conditioneren waardoor deze verzacht en het fijn is hem aan te raken. De unieke samenstelling omvat Floraspheres, natuurlijke wasbolletjes die oplossen bij aanraking, ze leveren Vitamine E & Jojoba esters direct in de baard. De combinatie van Ucuuba-boter en  Babassu-olie beschermen de haren tegen de elementen, terwijl ze rustgevend werken op jeukende, droge en geïrriteerde huid eronder. Kan worden gekoppeld aan Cool Cola baardolie van Groomed Man.

Heeft een geur als een colasnoepje maar niet overheersend, verder is amandelolie gebruikt voor een zoete geur.

Gebruik

Niemand slaat de bal graag mis, daarom houden we het eenvoudig. Schraap een kleine hoeveelheid baardbalsem uit het potje in neem die in de palm van je hand. Oefen een beetje druk uit en masseer de balsem tot hij zacht wordt en beter uitwrijft. Breng vervolgens aan op je baard. Volg de natuurlijke neerwaartse lijn om je baard beter in vorm te krijgen. Gebruik een opwaartse beweging om meer volume te creëren.  De stroom van complimenten aan uw adres is gestart.

Info

Geur: cola, amandel
Inhoud: 100ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groomed Man Co Cool Cola Baardbalsem 100ml” te beoordelen