Baardenco.be

THE MOST AWESOME BEARD SHOP

Het beste voor je baard!

Bekijk snel onze acties.

Populaire producten

Bekijk hier onze populairste producten.

Alles voor je baard en snor

Baardenco is THE MOST AWESOME BEARD SHOP en dus dé online shop voor alles wat te maken heeft met baard en snor. Het grootste deel van ons assortiment beslaat baardverzorgingsproducten maar we hebben ook een aantal accesoires en kunnen steeds een mooie cadeauset voor u samenstellen.
Kwaliteit staat voorop dus wat uw keuze ook is, u zal er altijd piekfijn bijlopen met een product van baardenco.be

Alles alleen maar van de beste merken

Of je nu gaat voor een wax, een balsem of olie, alle producten behoren tot de topmerken op de markt. Wij werken bewust alleen met merken die behoren tot de meest prestigeproducten op de markt. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Je zal zien dat bepaalde merken zich richten tot ieder die er gewoon een frisse baard wil op na houden en andere zullen meer de iets ruigere types onder ons aanspreken. Continu blijven wij nieuwe zaken uitproberen en indien goedgevonden toegevoegd aan het assortiment. Bekijk het volledige assortiment hieronder.

Alles online te bestellen in een klik

Zowel bestellen als betalen houden wij voor u zo makkelijk mogelijk. Eens je bestelling volledig gaan wij er meteen mee aan de slag en zo snel als voor ons mogelijk laten wij deze bij u thuis leveren. Betalen kan in de beveiligde omgeving via Paypal, Visa, Master Card, Bancontact/Mistercash, Maestro, Belfius en ING.